Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

28 Temmuz 2009 Salı

Yeni moderatör Ekol

Kısa bir ayrılıktan sonra birlikteyiz.

Snare modluğu bırakmıştı hatırlarsanız. Bir kontenjan boşaldı. Bu boşluğu kimin dolduracağı beklenirken labidu yada radmin süper süper muhteşem bir adamı modluğa getirdi. Bilin bakalım hangi süper üye. :) Aslında dalga geçiyoruz tabiki mod olan kişi forumda hiçbir işe yaramayan çöp bir üye EkoL.

Girip bu arkadaşın konu ve mesajlarını aratırsanız ya link değişimine mesaj yazmış yada konu açmıştır. Yada milletten yardım istemiş veya geyik yapmıştır.

Peki bu adam hangi vasıfla moderatör olmuştur. Durun durun hiç kendinizi zorlamayın labidunun arkadaşı olma ihtimali yüksektir. Eğer hiçbir bağlantısı yoksa ve durduk yere böyle bir teklif yapmışsa gerçekten diyecek birşey yok bu adam mod olabiliyorsa, daha önce özk4n ve hala zambak gibi hacklinkci adamlar link bölümlerine mod olabiliyorsa,project2007, tRn, Truelove, abacus, Mois gibi adamlar mod olabiliyorsa EkoL gibi boş adamlarda rahatça mod olabilir buna pek şaşırmamak lazım.

Eğer mod seçimi eski üyeliğe göre yapılıyorsa 2005 yılında üye olmuş 5-10 mesajı olan adamların hepsini sıra sıra mod yapın olun bitsin.

Gerçekten son r10 kaos dönemlerinden sonra radmin labiduyu uyarmıştır mod seçimlerinde boş adamları mod yapma diye düşünmüştük ancak r10 bildiğimiz gibi labidu kafasına göre adamları mod yapıyor.

Küfürbaz ve Forumda hiçbir kurala uymadan iş yapan ve üyelerdende kurallara uymasını bekleyen hititajans gibi adamlarda r10 da rahatça at koşturuyor.

Diyecek tek söz yok. Devam et sen Sıtkı Ç. devam et radmini uyutmaya. Sıçın bu forumun içine el birliğiyle sıçın.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ekol son zamanlarda Sıtkı'ya yalakalık yapmakta üsütne yoktu zaten az çok belli oluyordu ne için yaptığı ben k.moderatörlüğü beklersen genel mod. luk geldi ne diyelim...


Devam edin..

Adsız dedi ki...

yine borç vermiştir labudiye. a.q o kadar bilgili tecrübeli insan varken modları gördükçe acıyorum

Adsız dedi ki...

Paralı mod diye düşünüyorum, e ekol zengin adam :D

Adsız dedi ki...

Sıtkıya yağ ceken mod oluyor.

Cekmeyen ban yiyor.

Cekmiyoruz la böyle adamları mod yap

sen daha devam et aq

Adsız dedi ki...

Ekol denen şahsiyet de mod olduysa vay o forumun haline. Forumda gördüğüm sülüklerden biriydi kendisi.

Adsız dedi ki...

ekol denen adam onceden ekol.net domainiyle irc açıp kızlarla çet yapan bi lavuktur bu lavuk mircde kendini tatmin edip netteki kaşar ortamına girebilmek için ne paralar harcadı bilemezsiniz :D bu yuzuk.neti falan kiraladı aylık bin liraya adam ne userler kiraladı neler yaptı parasıı konuşturdu bu büyük sunucu yapınca kızlar bunun peşinde oldu sevgili mevgili ayagına girince kızlarla :D sevgilisine falan adminlik ircop verdi ama kaçtane manita :D webcamda görüntülü konusmalar falan :D bunun gibi şişkoyu görünce tabi kızlar pek cam olayına girmedi bu ekol lavugu zaten kızların özellerini okuyordu mal adam /modules yazınca çıkan şeyi gizlemeyi unutmuş ircforumlarinda yazılınca zaten gizletmişti herşeyi parayla yaptıran zengin biri :D neyse lavuk hakkında konusup lavuk olmaya gerek yok

Adsız dedi ki...

hepinizin yorumu FarkLı FarkLı Ama AnLamadım Konu Şu Tam ve Kesin ŞekiLde Tanımadınız insan Hakkında Nası bukadar emin OluPDa yorum yapıyorsunuz anlayamıyorum. ekol uzun zamandır tanıdım biridir sizin yorumunuzla duşuncelerim deyişcek deyil tabiki ama Şu varki her kötülenen insanın bir güzeliği vardır herkez göremez sizde göremeyenlerdensiniz sanırım :)