Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

19 Temmuz 2009 Pazar

Evet sonunda labidunun ne haltlar yedigi ortaya dokuluyor

Uzun süredir bas bas bağırıyoruz labidu forumu çıkarları için kullanıyor kendi çıkarlarına göre mod alıyor. Radmininde bundan haberi yok ipleri bunun eline vermiş ruhu duymuyor ne işler karıştırdığının. Ama sonunda casey nickli üye bu gerçekleri açıklayacak zaten sitemizi takip edenler bunları çok iyi biliyorlar ancak birde labidu şakşakçılarının buna inanması lazım. Hadi bakalım r10 için güzel bir başlangıç olacak mı bu konu.


Casey Casey isimli üye çevrimiçidir (Online)
Administrator

Üyelik Tarihi: 09-11-2006
Mesajlar: 582
Tecrübe Puanı: 7
Casey isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.Casey isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.Casey isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Casey - ICQ üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Labidu Denen Şahsiyet.
Bundan sonra ben olduğum sürece sıtkı çakmak sen olmayacaksın bundan sonra sana lafım budur eğerki 1 daha görürsem etrafımda veya buralarda dolaştığını çekerim ipini. bundan sonra yolun açık olsun.
Bu site üzerinden nasıl paralar kazandığını kimleri mod yaptığını kimleri kendi çıkarlarına kullandığını hepsini yayınlayacağım mert gelsin hepsini açıklama yapacağım sen kaşındın sayın sıktı çakmak demek beni rusyada bulursun he

Hiç yorum yok: