Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

4 Temmuz 2009 Cumartesi

r10.net mod incelemeleri : abacus

Evet mod incelemelerine başladık.

Bugünki modumuz abacus.

Abacus yani çağdaş efendi bilindiği gibi ddos koruma hizmeti vermektedir faiş fiyatlarla. Bunuda çoğu zaman hakkıyla yapmıştır. Sonuçta bende o kadar para döksem bende koruma sağlarım. Çağdaşı forumda ne zaman görseniz o bozuk türkçesiyle sürekli hizmetlerini över. Yok efendim şu kadar yatırım yaptık yok efendim bizdeki donanımlar kimsede yok cart curt. Ulan o kadar parayı bende verip başlasam bu işe firmaları ve çoluk çocuk tayfasınıda uyutup faiş fiyatlarla ddos koruma hizmeti vermektedir. Ama el mecbur şu anda daha fazla koruma sağlayabilen biri olmadığı için saldırı alanlarda mecbur kalmaktadır.

Şimdi asıl bombaya gelelim çağdaş efendininde öyle temiz, sütten çıkma ak kaşık biri olduğunu sanıyorsunuz ama maalesef durum dıştan göründüğü gibi değil.

Botnetçi doom u herkes bilir. Ki şimdilerde içerde mi dışarda mı yoksa içerde evlendirdiler mi bilemiyorum vukuatları çok serseri şişman hayvanın teki.
Doom denilen botçu zamanında sitelerini sorf.org (abacus-çağdaş) da barındırıyordu. Tabi bunlar 1-2 sene önce falandı. O zamanlar çağdaşın müşterileri azdı. Kendine müşteri bulup zarar etmemesi gerekirdi. Peki çağdaş efendi ne yapmalıydı.

Çözümü çok uzakta değildi. Elinin altında müşterisi botçu doom vardı. Çağdaşın gözüne kestirdiği firma siteleri yada hitli siteler belirlenip. Doom a saldırı ricası yapılıyordu. Tabiki doom babasının hayrına bu işi yapmıyordu ya aldığı hizmetten indirim alıyordu. Yada boşta kapanmak üzere olan serverlerin şifreleri dooma teslim ediliyor ve doom efendide botlarının üzerine bu serverleride ekleyerek milleti tehtid edip artislik yapıyordu tabi birde çağdaşın gözüne gestirip kendi müşterisi yapmak istediği sitelere saldırıyordu. Böylece çağdaş efendi kolayca her siteyi kendine müşteri yapabiliyordu.

Ne güzel tezgah değil mi ? Elinin altında müşterin olan bir botnetçi (doom), sende ddos hizmeti veren bir adamsın (abacus,çağdaş) gözüne kestirdiğin adamları dooma söyle o saldırsın sonra git teklif yap yada araya adam sok git sorf.org de sorun yaşamassın diye ohh ne güzel iş.

İşte r10.net te moderatör olan sıtkı çakmakın hangi vasıfla mod yaptığı halen anlaşılamamış (büyük ihtimalle ya zamanında hizmet ucuza hizmet almıştır, yada ddos konusunda atıp tutup hizmetlerini övdüğü mesajlardan etkilenip çok büyük kişilik sanmıştır, ancak herşey parayla olmaktadır eğer çağdaşın parası olmasaydı çağdaş bir hiçti bu konularda öyle abartılacak kadar bilgiside yoktur ordan burdan duyduğu 2 döküman ile millete ahkam kesmektedir. Dooma saldırtıp kendine aldığı müşterileride her mesajında referans olarak övmeside ayrı bir konudur.

Ayrıca doom un sorf.org çağdaşla olan bağlantısını aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz. Doom efendi çağdaş için link değişimi yapıyor.

http://www.r10.net/982626-post22.html
Konuyu abacus silerse diye screende aldık.
http://img36.imageshack.us/img36/6011/adszocz.jpg

Etiketler: abacus çağdaş aydoğdu,sorf.org dolandırıcılığı,abacus sorf.org rezaleti ve tezgahı,r10.net modu abacus,sorf.org un sitelere saldırıp müşteri yapması,sorf.org abacus botnetçi doom,doom abacus ilişkisi

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne hakkıyla yapmış? 2 mbit hatla kendi ipmi kullanmadan makinesini kapattım. Şunu unutmayın:

HAKKIN TOPRAĞINDA MÜLKÜM VAR DEME
DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME
GÜÇLÜ KUVVETLİYİM, MEVKİM VAR DEME

* ADAMI SIRT ÜSTÜ VURAN VAR
* KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR

Adsız dedi ki...

Bi daha kapatsana eğer bu adamı kapatacaksnız benden büyük destek alırsınız down sorunu yaşamayız botnet konusunda gelin birlik olalım cağdaşla doom'u silelim.
http://www.google.com/support/forum/p/webmasters/thread?tid=730e10a2a8dfb6f5&hl=tr

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar doom hazretlerinin yeni saldırı metodu adwords reklamlarına tıklatarak belirtilen bütçeyi tüketme yöntemine başladılar ve bunu google da fark edemiyor bir türlüde çözüm bulamıyoruz bu konuda varsa bir çözüm önerisi olan bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz

Adsız dedi ki...

Samuray Diyorki :) Varsa Botnet Konusunda Kapısıcak Eleman BekLerim
Kimse Kimseye artisLik yapmasın Hep Kelime Hep Kelime İcraat Konusunda Ben Varım dien ekLesin Görüşelİm

email adress: x2w2x@w.cn

Adsız dedi ki...

doom'um hacklediği tüm siteleri tek tek uyarıyor ve spam olarak bildiriyorum :)

Destek olmak için sizde bu siteleri uyarın ve spam olarak bildirin.
google'da ara: link:gztlr.com