Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

24 Temmuz 2009 Cuma

Kufurlu yorumlar yapmayiniz.

Arkadaşlar birçok ziyaretçimizden yazdığımız konulara yorumlar geliyor. Bu yorumlar genelde labidu ve şakşakçı tayfasının küfürleri,hakaretlerinden oluşuyor. Tek tek labidu ve gereksiz modlar hakkındada küfürler edilebiliyor.

Bizim amacımız zaten yeterince çirkinleşmiş bu durumu dahada çirkinleştirip tüm yönetime küfür etmek ve egomuzu tatmin etmek değildir. Küfür ederek işler bi yere kadar yürür kendinizi rahatlatırsınız ama hiçbir zaman istediğini amaca ulaşamassınız. Eğer şu anda antir10net.blogspot.com un sıkı takipçileri var ise bunun nedeni hiçbir zaman ağır hakaretlere küfürlere yer vermememiz yüzündendir.

Bu yüzden yorumlarınızda küfür varsa hiçbir zaman onaylanmasını beklemeyin. Küfür etmek haricinde her türlü yorumunuzun onaylanacağınıda unutmayın buna labidu ve tayfasının ''labidu süper adam,labidu olmassa r10 kapanır,labidu giderse forumda 1 tane adam kalmaz,labidu karın tokluğuna hiçbir çıkar beklemeden görevini yürütmektedir'' tarzı saçma yorumlarıda dahil.

Labidu ve tayfasının, küfürbaz modların haksız banlarını ve uğradığınız tüm haksızlıkları kanıtlarıyla birlikte antir10net@gmail.com adresine yollayın hemen yayınlayalım.

Hiç yorum yok: