Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

19 Temmuz 2009 Pazar

r10.net mod incelemeleri : Z.YÜKSEL

Evet mod incelemelerine devam ediyoruz tabi z.yüksel eski modlardan.

Peki zeki yüksel nasıl mod oldu geçmişi neydi kimdi neydi ?

zeki yüksel egebilisim nickli r10 üyesiydi 3-5 kuruş para kazanan sıradan biriydi sonradan nick değiştirdi adult işlerine girdi sonra bir yolla akif öztürke yavşadı ve reklam işlerinede girdi derken sonradan görmeler arasına girdi ve parayı buldu.

Millete kardeş kardeş ayağı çekerek ufacık boyuyla şakşakçılarını etrafına topladı. Sonra gitti sıtkı yani labidu efendiyle tanıştı kesin onada kardeş ayağı yapmıştır işler büyüdü labidu ile z.yüksel reklam işleri yapmaya başladı. tabi ayrıntısını bilmiyoruz labidu ile birlikte reklammı veriyorlardı yoksa labidunun sitelerine yüksek fiyatlarla reklammı veriyordu z.yüksel orasını bilmiyoruz. Arada samimiyet yada daha fazlası oldu ve hooooopppp z.yüksel moderatör oldu :)

Bir süre işler böyle devam etti. Sonra ne olduysa bir anda zeki yükselin yetki uçtu ve bu çok kısa sürede oldu. Hemen istihbaratımızı devreye soktuk ve ne öğrendik bilin bakalım labidu ile z.yükselin reklam işleri bitmiş artık aralarında ne olduğunu para konusundamı anlaşamadılar, labidu daha yüksek fiyatlara reklam veren birinimi buldu ne olduysa oldu labidunun zeki yüksel ile işi bitti ve yetkisini aldı şutladı.

Aradan biraz zaman geçti bu sefer zeki yüksel banlandı 1 gün falan son mesajlarını inceledik ancak ban gerektirecek hiçbir mesaj bulamadık. Bu da galiba labidunun ipler benim elimde adam ol uyarısıydı.

İşte durum bundan ibaret labidu çıkarları doğrultusunda foruma kafasına göre mod alıp çıkarları bittiği anda ise bu modların yetkilerini anında almaktadır radmin ise tabiki bunlardan habersizdir çünkü sıtkıya körü körüne güvenmiştir buradaki yazılanları bile belki okuyup gülüp geçiyordur. Ancak unutmayın bir kimse durup dururken böyle bir site açıp bu kadar yazı için zamanını harcamaz gerçek birşeyler varmışki bu yazılar yazılmış ve site açılmıştır.


Umarım radmin bu yazıları okuyup artık r10 daki bu sömürüye bir dur der. Bazı kişiler bu duruma el atmış gibiydi birşeyler değişecek diye sanıyorduk ancak bu arkadaşlarda maalesef susturulmuş ve bastırılmış gibi duruyor. r10 yine aynı tas aynı hamam labidu yönetiminde haksız bir yönetim anlayışıyla yönetiliyor.


Yazılarımız sürecek....

Hiç yorum yok: