Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Z.YUKSEL labidu aciklamasi hakkinda

Bir çok kişi z.yükselin labidu hakkında yaptığı açıklamaları forum geri alındığı için görememiş. Biz kısaca anlatalım labidu zeki yükselden borç para istemiş zeki yükselde vermiş labidu buna istinaden Z.YÜKSEL i moderatör yapmış. Ardından Z.YÜKSEL verdiği borcu haklı olarak istemiş labidu ise buna bozulmuş ben zorlamı aldım senden borç demiş ve zekinin yetkisini almış. Olay bundan ibaret labidu inkar edebiliyorsa inkar etsin edemez mümkün değil. R10 a sokayım ve Z.YÜKSEL i borç para karşılığında mod yapması gibi skandallardan sonra labidunun başka ne skandalları çıkacak merakla bekliyoruz.

Google cache baktık ancak başka zaman 2 dakikada cache alan google konuyu cache almamış umarım zeki yüksel banlanmaktan korkmayıp tekrar konu açar.

Bizi takip edin...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Z.YÜKSEl burada haklı olabilir, Z.YÜKSEL de bek ak birisi değil yakın zamanda 500k botu olduğunu söyliyenler vardı ve bende az çok tahmin edebiliyorum bir insan bir yere geliyorsa zaten arkasında elbet bir pis iş vardır..

Botnetçi Z.YÜKSEL dedi ki...

Burada Z.YÜKSEl yerden göğe kadar haklı fakat kendiside az canlar yakmamıştır...

Botnetçi birisidir, hatta ben mod. olduğunda botneti sayesinde mod. olduğunu düşünüyordum halende onunda etkisi olduğunu düşünüyorum..

Adsız dedi ki...

internette ki işlere yön veren bazı işlere veremesede vermeye çalışan ajan bir kişi, ddos çu birisi, rakip sitelere ve reklam şirketlerine botnet yapmaktadır, sorun yaşadığı forumlara saldırmaktadır zamanında bir webmaster forumuna anlık 4.5milyon pps saldırıda bulunmuştur ve 7 saat kapalı kalmıştır.

Adsız dedi ki...

Softreklam'dan ressam'ın paralarıyla softreklam'a ait olan sitelerden reklam alanı satıp, reklam alanı alan birisidir. kendisi bi boka yaramaz ressam'ın parasını döndürmektedir sadece.