Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

24 Temmuz 2009 Cuma

Yine hititajans ve yetkisini kotuye kullanmasi

Hititajansla ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Yine bir r10 üyesi tarafından mailimize gelen bir ''yetkisini kötüye kullanma'' durumuyla karşı karşıyayız.

Hititajans domain satmak için hiçbir şablona uymadan bir domain satış konusu açmış, bunu başka bir üye yapsa sittin sene banlanır. Ama konuyu açan moderatör o yüzden her istediğini yapabilir buna üyelere küfür etmekte dahil.

Neyse onu geçtik domain galiba açık arttırma yapılmış ve domain bir üyede kalmış ve moderatör hititajans (herkesin çok takdir ettiği beğendiği küfürbaz moderatör) fiyatı beğenmemiş ve konuyu silmiş :)

Bunuda normal bir üye yapsa (tabi normal üye konuyu sildiremez ama domain birinde kalmış ve adam satmaktan vazgeçmişse yine sittin sene banlanır. Ama bunu moderatörlerden biri yapınca kendi pisliğini kendi temizleyeceğinden bir problem yoktur. Sonuçta adam hakkı olan domaini alamıyor neden çünkü konu sahibi moderatör üyelere istediğini yapabilir. Başka söze yoruma gerek var mı ?

Mağdur kişinin şikayet konusu screeni aşağıda hititajans silmeden screenları bize yollamış.

Söz sizde...

Resim 1
Tam ekran için tıklayın...






Resim 2
Tam ekran için tıklayın...


3 yorum:

wemon dedi ki...

Kardeşim allah aşkına nedir bu r10 ? herkez burdanmı ekmek yiyor ? Bence son zamanların en büyük saçmalıgı sesimi duyurmak istedim duyuracak biyer bulamadım. Bu adamlar web piyasasını öldürmekten başka bir b*k yemiyolar. Sen zaten iyi bir webmaster san veya herneysen, her yerde her şekilde ekmeğini yersin bu siteye muhtaç değilsin. Bazıları bunu yaşam kaynağı olarak görüyor.
- R10 olmazsa ben açlıktan ölürüm..
evet ölürsün. niyemi ? çünkü r10 da da senin gibi işi bilmeyen bir yığın amele var. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı. Ben webmasterim ama r10 a girmedende paramı takır takır kazanıyorum. Uyanın arkadaşlar artık. Siz r10 a değil r10 size itaat etsin...
Forum o kadar b*k a dönmüşkü mod lar asıl dolandırıcılar her şeyin altındada onlar var. Daha yazacagım şey çokta başka zamana artık...

Adsız dedi ki...

HititAjans'ı Allah bildiği gibi yapsın. Facebook'ta HititAjans sayfasına üye olanlara toplu mesaj göndererek iş toplamaya çalışan boş bir insandır kendisi. G*tlerinde patlar r10 inş.

Adsız dedi ki...

Yuh be abi bu kadarda şerefsizlik olmaz ki!!! Tam küfür etmelik olay!!