Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

6 Ağustos 2012 Pazartesi

dolandirici multi uyelikli moderator caliante

R10.net te bir süredir moderatör caliante hakkında dolandırıcılık konusu açılıyordu, bu konular nedense hiçbir açıklama yapılmadan siliniyordu, bugün yine öyle bir konuya denk geldik ve antir10 da paylaşmaya karar verdik.

*******************************************

İki gece önce gelip konu açtım "Ben Regex" başlıklı ve her şeyi tüm içtenliğimle açıkladım. Ancak caliente adlı moderatör bazı bahaneler ileri sürerek konuyu sonlandırıp süresiz banın devam edeceğini söyledi, konuda bana verilen desteği görünce de bunun üstüne birkaç saat sonra konuyu sildi.

Konuda bahane olarak ileri sürdüğü şeylerin başında: Dolandırıcılığa yardım ve yataklık gelmekte.

Ancak ne ilginçtir ki bunu asıl yapan kişi ben değil, kendisidir. Dünden beri bu uğraşımın amacı da, "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" düşüncesini sizlere aktarabilmektir.

caliente adlı R10.Net'in şu anki saygı değer moderatörü,
2010 yılında nitelikli dolandırıcı Şükrü Bilal KIRIŞTI (üyelikleri: LoveKing - Earth - EviLdead - mozel055) -bazıları veri kaybından dolayı silinmiş olabilir ancak önbellekten bakabilirsiniz- adlı kişiye bizzat kendi multi üyeliği olan Chataholics'i vererek dolandırıcılık yapmasını sağlamıştır.

Şükrü Bilal KIRIŞTI, caliente'nin multiüyeliği olan Chataholics üzerinden 120 TL dolandırdı ağustos 2010'da.

Kanıt:
http://www.r10.net/1061414791-post60.html mesajına bakarsanız, Chataholics adlı kullanıcı adının Burak olduğunu, MoonbathE olarak bilindiğini belirtiyor. Bu da kim? caliente!

Ayrıca Chataholics'in iTrade'lerine bakarsanız ilk iTrade'i caliente'nin, üyeliği Şükrü Bilal KIRIŞTI'ya verdikten sonra kullandığını da göreceksiniz.

En azından bu alışverişi kanıtlamasını istese bile Sayın Labidu, caliente bunu bile kanıtlayamaz. Üyeliği verdiği yetmez gibi iTrade de kullanmış.

Diğer kanıt:
caliente, kendisine ait Chataholics üyeliği üzerinden, Şükrü Bilal KIRIŞTI'nın dolandırıcılık yaptığını bile bile, Şükrü Bilal KIRIŞTI ile samimiyete devam ediyor. Buyrun önbellek:

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=tr&q=cache:D-mqU8kmvp0J:http://www.r10.net/sosyal-link-borsasi/893204-caliente-blog-backlink-gt-100-aninda-onayli-blog-backlink-hizmeti.html%2Bsite:r10.net/+caliente+blog+backlink+hizmeti+evildead&gbv=2&gs_l=hp.3...656.8171.0.8312.52.36.0.0.0.0.266.5170.0j11j15.26.0...0.0...1c.AhT221PlvlI&ct=clnk

 EviLdead'in yorumuna iyi bakın.

TATMİN EDİCİ DEĞİL Mİ? R10.Net YÖNETİCİSİNİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYOR MUSUNUZ?
O zaman önümüzdeki hafta Ankara'ya döndüğümde, caliente'yle aramızda geçen MSN görüşmeleriyle bu konuyu açmayı sürdüreceğim. Herkes bu pisliğin gerçek karakterini tanıyana kadar!

]HİÇKİMSE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR UNUTMAYIN!:
Kendisini her fırsatta dürüst gibi gösteren, yapıcı bir insan olarak lanse eden, yönetici olmak için çevirmediği fırıldak kalmayan ama madalyonun diğer yüzünde ne işler çevirdiği belli olan kişiler var. Bunları iyi tanıyın.

********************************************

1 yorum:

Unknown dedi ki...

r10 bitti artık...kendini bilmez modlar sonunu getirdi malesef.