Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Hak yerini buldu labidu postalandi

Evet sonunda beklenen oldu ve labidu postalandı, yıllardır bu blogda labidunun ne haltlar karıştırdığını yazmaktan bıktık ama hep bir şekilde herşeyden sıyrıldı, radmin ona sonsuz güvendi ama r10 bundan sürekli zarar gördü, sonunda radmin uyandı ve labidu gönderildi, radmin bir ara yine saçmalayıp labidu geri dönüyor diye konu açtı ama artık aralarında neler geçtiyse bu karardan vazgeçildi. Labidu ekibindeki birçok moderatörde gitti, birçok yeni moderatör seçildi içlerinde gereksiz kişiler yok değil, gargamel, awd falan tanımadığımız kişiler.

Bu arada kategori modlarıda seçilmiş, walkie nin kategori modu olması tuhafıma gitti post kasan gereksiz bir kişilik.

Şu an modlar yeni mod olmanında getirdiği heves ile foruma karşı sevecen ve iş bitirici bakalım ilerleyen günlerde bu görev aşkı devam edecekmi bekleyip göreceğiz. Bu arada labidu şakşakçıları labidunun görevden alınmasına baya bir içerlemiş, her türlü yıldırma politikasına devam ediyorlar, özellikle eski modların multi üyeliklerle gelip herkese laf sokma ortamı germe gibi faaliyetlerini görüyoruz bu da onların nasıl kişilikte olduğunu ortaya koyuyor, bu adamlar r10 modlarıydı r10 u temsil ediyordu çok yazık.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gelen gideni aratır, pisliğin biri gitti diğeri geldi... Modların yaş ortalaması 15 e düştü, r10 artık bitiş sürecine girdi geri dönüş yok.

Adsız dedi ki...

Şöyle bir tanım var:
alternatifi olmayan
webmaster forumu. kaybettiği veri kaybından
dolayı zerre etkilenmeyecek,
yaklaşık bir ay içerisinde eski
kullanıcı sayısına ulaşacak ve
kaybettiği açığı kapatacak
olan forum. çünkü bizim kullanıcılarımız kazıklanmayı
sever burada istemediğiniz
kadar dolandırıcı bulabilirsiniz.
bizim kullanıcımız iyi işi ucuza
yaptıra bileceğini sanar,
burada iş yapıyoruz diye kalitesiz işi yaparlar elinize
tutuştururlar sonrasında bir
daha muhatap bile olmazlar.
bunu yanında iyi yanları yok
mu elbette var ama bu şartlar
doğrultusunda başka bir forum olmadığı için burası
yine alıp başını gidecektir.

R10.NET MAĞDURU dedi ki...

kardeşim nekadar isyankar olduğunu görüyorum ve katılıyorum, ben 3 aydır r10.net katılmaya çalışıyorum bi türlü almıyolar 20 aşkın e-posta gönderdim artık umudum kalmadı r10.net benim için hayal oluyo artık, e-postam var 22 yaşındayım azda olsa webmaster geçmişim var face adresimi veriyorum, telimi veriyorum, adminlere özel mesaj çekiyorum ama tık yok iki gündür gece gündüz telefonla arıyorum cevap yok BUNE ARKADAŞ NERE ALIYO BU MALLAR BİZİ , R10.NET kayıtlı kullanıcılaın hepsi benden elitmi, üni vesite okuyorum, makie müh, html bilgim var, daha birçok şey hakkında bilgim var ama nafile R10.NET profesör dolu galiba... TORPİLİ İCAT EDENİN... tanıdık olmayınca böyle oluyor, oh valla en azından içimi döktüm. böyle bi blog açtığın için seni tebrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

şuraya bakalım. Sonra "Parayı veren gereksiz mesajı da atar, kuralların içine de sıçar." sözünü hatırlayalım. www.r10.net/1065558667-post5.html

Adsız dedi ki...

ücretli üyelerin serbestliğine bir örnek daha www.r10.net/1065565334-post9.html