Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

5 Ağustos 2012 Pazar

r10 artik guvenli bir ticaret ortami degildir...

r10 artik guvenli bir ticaret ortami degildir...

Merhaba arkadaşlar

Malum r10 amatör yönetimi yüzünden 1.5 yıl geriye gitti. Forumun geriye gitmesiyle tam bir kaos ortamı başladı ve bu kaos ortamı inatla durulmuyor dahada içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Alınamayan ücretli üyelikler, binlerce ulaşılamayan üyelik, kayıp şifreler, silinmiş üyelikler, banı açılmış dolandırıcılar, trader kayıpları v.s. v.s birçok probleme tam anlamıyla çözüm üretilemiyor. radmin efendi yine ortalıkta yok bize yardımcı olun ayağı yapıp yine ortadan kayboldu. Labidu desen ara ara saçmalayıp çıkıyor.

Şimdide forumda şöyle bir sıkıntı var.

R10 yönetiminin bilinçsiz bilgisiz umursamaz yönetimi tarafından yapılan hatalar nedeniyle forum 1.5 yıl önceye gitti, insanlar üyeliklerini kaybetti, şifrelerini hatırlamayan eski mail adreslerini kullanan birçok üye var ve yönetim bu üyelerin birçoğuna üyeliklerini alması için yardımcı olmamakta. Ortaya çıkan sıkıntı şu forumun geriye gittiğinden haberi olmayan foruma 1 haftadır girmemiş bir üyenin şifresi 1.5 yıl öncesine gitti adam foruma bu süre içinde girmediyse biride gidip adamın 1.5 yıl önceki şifresini tahmin edip bir dolandırıcılık yaparsa bunun hesabını kim verecek? Bu konuda bence kesinlikle r10 yönetimi suçludur, sonuçta elbet üyelik sahibi üyeliğinden sorumludur ancak adam şifresini değiştirmiş çok önceden r10 un beceriksiz yönetiminin forumun içine edip kafalarına göre 1.5 yıl öncesine dönmesinin, üyenin eski şifresiyle hacklenmesi ve sorumlu tutulması nasıl bir mantıksızlıktır?

Forumun durumu hiç iyiye gitmiyor, dolandırıcı konuları, üyelik çalınmaları konularından geçilmiyor.

Tüm bunların tek sorumlusu r10 yönetimidir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

r10 durumu içler acısı, radmin bizlere destek olun dedikten sonra ortalıktan kayboldu. Forumda çoğu kişi mantıklı açıklamalar yapıyor ama kaile alan olmuyor. Forumdan silinen binlerce üye bırakın giriş yapmayı forumun son durumu ile ilgili bilgiler almak istediğinde açılan konuları okuyamıyor. Davetiye ile üyelik veren tek webmaster sitesi hala davetiye sisteminde diretiyor nedense, şuan bir çok konuyu göz gezdirdim ve durum çok vahim, dolandırıcıların banlanan üyelerin banları kalkmış durumda otomatik olarak fakat binlerce üyede foruma giriş yapamamakta. Header de bulunan uyarı mesajı silinmiş sanırım üyelikleri silinenleri gözden çıkartmşlar bu durumda. Fazla söze gerek yoktur forumda binlerce üye silinmiş ve bir o kadar üyede bu durumdan muzdarip ve mağdur olmuş durumda lakin olayı bir kaç bahane ile geçiştirerek 24 saat içerisinde geçen senenin yedeklemesi yapılarak olayı akışına bırakmak hiç mantıklı değildir ve forumun ciddiyeti ile güvenirliği bitmiş durumdadır.