Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

13 Şubat 2010 Cumartesi

Reklam firmaları batiyor sorumlular nerede ?

Reklam firmaları bir bir batmaya devam ediyor. Olan yine yayıncıya oluyor. Şimdi bunların sorumlularını bulacağız.

Reklam.im: R10.net in yerlere göklere sığdırılamayan admini labidunun eski sitesi, büyük bir sorumsuzluğun altına imza atarak maliye ile uğraşmamak ve haksız kazançlarının deşifre olmaması için apar topar siteyi başka bir sözde firmaya sattı. E araştırmadan etmeden iş yaptığı için herşey 1 ay iyi gitti ama sonra reklam.im de battı ve şu anda hiçbir yetkilisi cevap vermiyor büyük ihtimalle ödeme yapmayacaklar.

Evet labidu kefil olduğun adamların yaptıklarını gördün, senin güvendiğin adamlar yine gitti milletin başını yaktı. Eğer bir gram onur varsa sende kefil olduğun adamların yaptıklarını temizle, yayıncıların parasını cebinden öde !

Evet bir diğer firma ise reklamloca, sahibi forumdaki boş moderatörlerden olcaymy, yetkisini kullanarak reklamlocanın iyi reklamını yaptı forumda ve bir batış daha ödemelerini alamayan birçok üye forumda çaresiz beklemekte. Olcaymyden ise tek bir yanıt yok.

Bu forumda artık yetki sahibi insanlarında hatta adminlerinde bu tür olaylara karışmasını normal karşılıyoruz. Malum zamanında ufak çocuk admin leet ve moderatör sct nin gelin sizi zengin yapalım yalanlarıyla binlerce dolar yaptığı vurgunu hangimiz unutabilirki.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Lütfen şu leet hikayesini yazarmısınız bi ara çok merak ediyorum.. Her yerde geçiyor ve ben bunu nasıl kaçırdım bilmiyorum

Adsız dedi ki...

http://www.r10.net/sikayetim-var/571816-reklamloca-ve-olcaymy-den-sikayetciyim.html sonunda biri patladı

Frmkanka dedi ki...

Tek kelime forumun boku çıktı.

Nerede o eski r10.

Ben üyeliğimi banlattırdım kurtuldum.

Forumun yaş ortalaması 12-14 arası bebelerle doldu.

Akla olan 1 dakika durmaz :))

Adsız dedi ki...

Şu son zamanlarda bazı üyelerin kayırılma olayınada değinseniz çok güzel olur bıktım bu olaydan çünkü bilinsin bazı şeyler biz konu açınca siliniyor hemen ortadan kaldırılıyor

Adsız dedi ki...

Selamlar dostum,

İyi oldu senin bloğa denk geldim. Sana mail yoluyla bir sorum olacak yakında. Konu başlığından anlarsın zaten.

Gorusmek uzere. İyi ypmışsın bu siteyi açmakla.

Adsız dedi ki...

http://www.r10.net/sikayetim-var/571816-reklamloca-ve-olcaymy-den-sikayetciyim.html

Konu silinmiş!

Adsız dedi ki...

yerinde blog tebrikler, şunu da eklersen sevinirim, istersen biraz toparlayabilirsin.

Rep gerçeği
R10.net te normal üye olan ve paylaşımda bulunanlara sürekli abuk subuk -repler haksız yere veriliyor.
Bu moral bozan replerin kim tarafından verildiğini görmek için silver üye olmanız gerekiyor, eğer konu açıp dile getirirseniz siteden uzaklaştırlıyorsunuz. Haksızlığa gelemeyenler silver üyelik almak zorunda kalıyor, bu üyelik parayla ama forumda silver üye satışında aracı olup çok para kazanan var, sonuçta bu paralar bir yerde toplanıyor. Yani yönetim ve yalakaları, silver üye satışı için -rep olayını kullanıyor, normal üyelere sürekli isimsiz -rep yağdıran var, para verip aldığınız silver üyelik bir haltada yaramıyor, özel mesaj depon yükseliyor ve -repleri kim verdiğini görüyorsun o kadar. Yani para vermeye değecek birşey değil, fakat bu oyuna gelip satın alınıyor, yönetimin de işine geliyor bu oyunla para kazanıyorlar.

Adsız dedi ki...

Adamlar İtrader'e Göre Insan Seciyorlar veya İş yapıyorlar demek ki Referans'ın varsa iş yapabileceksin r10'da hangi akla hizmet ediyorlarsa , böyle yaparak insanlar kendilerini gösteremezler ve yapacagı işlerdede geri kalır.

Yapılan saçma...!

Adsız dedi ki...

Sen r10daki Arslan nickli moderatörsün di mi?

Adsız dedi ki...

benimde 70 liram gitti reklam.im e labidu nun yakasina yapisacam obur tarafta

Adsız dedi ki...

2007 yılından beri 250 tane mesaj atmışım , normalde pek yazmam ama php bölümünde arkadaşın birine yardım ettim bir mesaj attım , bebenin tekide -rep vermiş post kasma diye , bu ne mantıksızlık bu nasıl bir forum aklım almıyor.

rohat dedi ki...

adamların burnu o kadarki havada artık üyeleri takmıyorlar