Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

2 Kasım 2009 Pazartesi

Reminder birak git artik...

Bildiğiniz gibi bir süre önce reminder (Atakan Koç) radmin tarafından forumun teknik işlerine bakması için görevlendirildi. İyi hoş dedik atakan koç vbulletinde iyidir vbulletin.com da birçok eklentisi var iyi olur dedik. Ancak bir süre sonra forum eskisinden daha çok sorun çıkarmaya başladı daha ilk ayar çekişinde forum saçmaladı kafasına göre birşeyler sildi oynadı etti deneme yanılma en sonunda forum veritabanınıda bozmayı başardı sonuç hadi olmadı geriye 10 saatlik kayıpla forum geriye gitti üyelerin mesajlarımı gitmiş yaptığı ticaretle ilgili bilgiler mi gitmiş hiçbiri önemli değil reminder yaptı ve oldu herşey sorgulamak kimseye düşmedi. Ardından zaman geçti forum zırt pırt hatalar vermeye başladı durduk yere bembeyaz sayfa geliyor saatlerce forum bu halde erişilemez duruma düşüyor. Çalışan itradere ne yapılıyorsa çalışmıyor mesajlar gitmiyor özel mesajlara birşeyler oluyor forum hatadan sorundan geçilmiyor.

Forum sanki bu kadar tecrübesi ve bilgisi olan remindere değilde 12 yaşında daha yeni vbulletini öğrenmiş bir çocuğun eline verilmiş. Reminden yokken radmin forumla ilgilenmiyorken daha az sorun çıkıyordu bunu inkar edebilecek var mı ?

Şu anda tarih 2 kasım pazartesi saat 19.10 ve r10 2-3 saattir yine kapalı.

Bu sorunların nedeni reminder değil radmin ise onada yazıklar olsun şu foruma ve içindeki üyelere zerre kadar değer veriyormusun acaba. Zaten bu forumu hiç iplemediğin labidu gibi bir adamı admin yapmanla çoktan ortaya çıkmıştı.

Neyse aylardır kendimizi yırtıyoruz ama maalesef insanın gözü bir kapandımı bir daha açamıyorsun bu saatten sonra bizim birşey dememizde değiştirmez hiçbir şeyi.

7 yorum:

Anonim dedi ki...

gerçekten son günlerd bu siteni açılmayışı işkence gibi Atakan Koç böyle yapıyorsa diğelreri nasıl yapar bilmiyorum sözde Atakan Koç bu işlerden anlıyor sanıyordum sadece sanıyormuşum bi saat açıksa 10 saat kapalı site hitlerini düşürüyor yazık valla siteye

Adsız dedi ki...

Bu reminde bence yetkiyi sorunları halletmek için değil hava atmak için aldı ee koskoca r10'un teknik sorumlusu işte büyük adam :D

Forum afedersiniz tümden boka döndü itraderler çalışmıyor bembeyaz sayfalardan geçilmiyor o kadar mesajlar geriye gitti neler oluyor neler bitiyor anlamak zor!

Adsız dedi ki...

Nickide değişmiş.

Adsız dedi ki...

reminden lavuğu nick değiştirmiş :D Zaman efendisi :D

Bir Dost dedi ki...

Gerçekten dediklerinizde haklısınız.
R10'daki bu gidişata bir son verilmesi gerekiyor.

Yazılarınızı beğeniyle okuyorum ve hak veriyorum. Keşke R10'dada sizin gibi düşünen büyük bir topluluk olsa.

Adsız dedi ki...

bu amale böyle büyük siteleri yönetemez vbulettinmaster mış hehe hiç gülcegim yoktu :)

Adsız dedi ki...

hiçbir yazınıza hak vermiyorum ama buna hak verdim.

nonetheless'i getirseler daha iyi olacak kanımca.