Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

3 Ekim 2009 Cumartesi

Bombos iki yeni moderator

Bir süredir bloga yazacak birşeyler bulamıyordum daha doğrusu r10.net forumlarınada fazla girmiyordum bir bakayım ne olmuş bitmiş diye gözüme takılanlar sözlüğün açılması (fena bir fikir değil bu ama çoluk çocuk üye saçma sapan içerikler girip içine etmesse sözlüğün)

Neyse bir diğer konu moderatör kadrosuna 2 yeni kişi eklenmiş. Bunlar KuDReTeaM ve Royal nickinde kişiler. Royal nickinin daha önce TheForum nickini kullandığını hatırlıyorum yanılmış olabilirim.

Bu durumu görünce yine tüm zihnimizi bu işe yorduk düşündük taşındık bu adamlar forum içinde nasıl insanlar r10.net e ne kattılar faydaları neler, ne iş yapmışlar diye düşündük ama inanın saatlerce düşünmemize rağmen hiçbir şeye ulaşamadık.

Yani bu adamlar hangi vasıfla moderatör olmuş inanın günlerce tartışsak yinede bulamayız. Foruma bir faydaları olmayan forum içinde geyik konularda gördüğümüz insanlar.

Aslında Ekol, Hititajans, tRn, project2007 gibi çöp adamlar bile moderatör olmuşsa r10.net e bu 2 arkadaşında moderatör olmasına çok şaşırmadık.

Sonuçta ipler labidunun elinde moderatör sorumlusu diye bizi yiyorlar ama onun hala admin olduğu ve rahatça at koşturduğunu biliyoruz. Devam et labidu devam et sen bu forumun ağzına edeceğin kadar ettin yaptığın yalanlar dolanlar çevirdiğin dolapların bir bir üstü örtüldü ama elbet gün gelir yine kirli çamaşırların gün yüzüne çıkar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu kudreteam kimdir neyin nesidir foruma bir katkısı varmıdır bilinmez.İşte labidunun arkadaşı kendimizi fazla yormamıza gerek yok :)

Royal'da foruma uğramaz.Kimdir nedir r10'a ne kattı düşünüyorum düşünüyorum hala bulamadım.Ne bilim fazla düşünmemek gerekiyormuş demekki bunu anladım.