Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

12 Ocak 2010 Salı

Basteklifi.com ilk magdurlari ortaya cikti...

Hatırlarsınız daha 1 gün önceki yazımızda basteklifi.com dan bahsetmiştik. Sahibinin boş moderatör emirx ve webmasterların ismini her duyduğunda iyi dileklerini eksik etmediği marmara olduğu, labidu efendininde sonsuz desteğiyle iyi para kıran basteklifi.com un ilk mağdurları ortaya çıktı. Konuya biraz baktık basteklifi.com iphone ihalesini kazanan kişiye neymiş efendim sayfayı 20 kere yenilemişsiniz saldırı yapmışsınız sistemde sorun oldu ihale tekrar devam ediyor diye kestirip atmışlar. Yuhoğlu yuh ne basit işmiş bu saldırı işleri gir sinir olduğun siteye 3-5 defa f5 e bas site kapansın ne kolaymış be saldırı yapmak :) Neyse Kralksk nickli arkadaşın yaşadıklarını aynen aktarıyoruz. Yorumu size bırakıyoruz... Konu birazdan labidu ve emirx tayfası tarafından uçurulacağı için hemen buraya ekleyelim yazılanları dedik.

Bu arada Marmara konuya mesaj yazmış. Sözde babacan bir tavırla yok efendim sözleşme var cart curt konu açmasaydın ben mağduriyetini giderirdim yalanları, peki marmara efendi en başta bu olay olduğunda niye aramadın kralksk yi en başta konu açılınca mı aklına geliyor mağduriyet gidermek. Birde çamur atan herkes banlansın demiş merak etme marmara efendi labidu kankan herkesi banlar birazdan. Birbirinizi kollamaya devam edin siz.

Bu arada basteklifi.com un ihale ile verdiği ürünleri faturasız yolladığı da ortaya çıktı. Burdan Kocaeli vergi dairesine sesleniyoruz duruma el atınız. Altivi 2 faciası yaşanmadan.
------------------------------Kralksk--------------------------------------

Sohbet konusu gibi olan konuda kaybolmasın tüm arkadaşlar bilgilensin diye bu bölüme açıyorum konuyu.

Olayı kısaca anlatıyım. Şu başlığın son 10 sayfasını inceleyenler olay hakkında fikir sahibi olabilirler zaten ( TAbi ordaki mesajlar silinmezse ).


Öncelikle 11 ocak 2010 tarihinde yapılan iphone ihalesine girdim. Genel olarak tekliflerimi teklifçi kurup verdim ara ara tekil teklifte verdim. Teklifçi kutucuklarının tam olarak açılmamasından dolay sayfaları katıldığım bütün ihalelerde sürekli f5 liyordum ( Eski ihalelerimide inceleyebilir site sahipleri ) ( Bunu belirtme sebebim ben ihale bitiş zamanından yarım saat önce sürekli f5 yapmışım bunu söyleyip duruyorlar )
Her neyse konuya dönmek istiyorum. Gün boyu süren ihale süresince şirketteydim. En son yine teklifçiyi kurup bilgisayar başından ayrıldım, tam olarak nekadar süre geçti bilmiyorum ama 5 ile 10 dakika geçmiştir tahminen. Bilgisayar başına geri döndüğümde basteklifi.com anasayfasında iphone ihalesinin olmadığını gördüm. Bu sırada yine ihalede sorun oldu kaybettik herhalde diye düşünürken biten ihaleler bölümünde kazandığımı gördüm ( daha önceki iphone ihalesindede aynı sorun olmuştu çünkü yine bütün zamanım boşa gitmişti, kazanamamıştım o ihaleyi o sefer kaybeden taraftaydım )
Her neyse yaklaşık 5 dakika sonra telefonum çaldı. asteklifi.comdan bir bayan aradı ve bana sistemlerine saldırı olduğunu ( şansa bak tam o sırada saldırı oluyor ve bitiyor ) ve ihalenin kaldığı yerden devam edeceğini, bana ürünü göndermeyeceklerini söyledi. Bende onların sisteminideki sorunun beni bağlamadığını, benden kaynaklansa hak verecğimi fakat sorunun onlardan kaynaklndığını söyledim. Bayan 5 dakika sonra size geri döneceğim diyip kapattı. ( bir daha arayan olmadı )

Daha sonra r10 yöneticisi Emirx ve basteklifi.com yetkilisi aynı zamanda foruma şöyle bir mesaj yazdı; ( basteklifi.com a para yatırıp ihalelere girmemin en büyük etkenide güvenilir biri sandığım ve r1o yönetici emirx in attığı mesajlardır bu arada, yanıldığımı anladım ama biraz geç oldu )
Alıntı:
Saldırı oldu.
Saldırı olunca sistem kilitlendi, diğer üyelere haksızlık olmaması için ihale kaldığı yerden devam ediyor.
Ve benim buna itiraz etmem ile birlikte basteklifi.com dolandırıcılarının çamur atma operasyonu başladı. Bana saldırıyı benim yaptığımı söylemeye başladılar. Kanıt olarakta ihale bitiminden yarım saat önce benim sayfayı çok fazla f5 yaptığımı göstermeye başladılar.

Ellerinde kanıt olmadan kazandığım ihaleyi gasp edip devam ettiren bu dolandırıcılardan uzak durun. İlerde ihaleye girdiğinizde eğer site yeteri kadar kar yapmadıysa dikkat edin, sistemsel bir sorun olabilir ve bütün vaktiniz ve paranız boşa gidebilir.

Daha ayrıntılı bilgi ve yazışmalar için alttaki linkte 15. sayfadan itibaren konuyu okuyun ve basteklifi.com isimli sitenin nekadar komik duruma düştüğünü görün



Güncelleme: Bu arada basteklifi.com şikayet konuları dediğimizi gibi silinmiş !

9 yorum:

kahfe dedi ki...

sitede halen basteklifi reklamı var nasıl bir mantık bu ..böyle çakal bir siteyi bu derece titiz sandığımız bir sitenin reklam yapması akıl alır şey değil..sayenizde içyüzünü görüyoruz dev sandığımız gölgelerin ..teşekkürler

Adsız dedi ki...

basteklifi.com hic bir buyuk ürünü gondermiyor, biten ihaleler tekrardan acılıyor.

uzak durun derim.

Adsız dedi ki...

yerleri gebze de, yakın olanlar gelin gebzeye 3-5 kişi ofisine gidelim. hatta yerleri savcılığa çok yakın. şikayet de edersiniz.

Daynight dedi ki...

Ben ofislerine gittim bana iş teklif etti bu insanlar bende bi gidip bakayım dedim acayip bir apartman karsıma cıktı. kapılarında sadece zillerinde taksitcibilgisayar diye yazıyordu. zili çaldıgımda bi kız çıktı karşıma içeri girdim aman allahım harabeden bozma yer sizi söyle alayım dedi ofislerine girdigimde biraz ofisi düzenlemişler. Sonra iki kisi geldi. İkisininde adı mustafaymıs. Konusmaktan acız gibilerdi genelde ben konustum sonra ne kadar bi ücret düsünüyorsunuz dediler. 2000 liradan asagı calısmam dedim. orta yasta olan mustafa bi düsünceye daldı ama digeri resmen atladı tamam biz sizinle calısmak istiyoruz dediler. Ama içime kurt düştü ne iş bunlar diye isteyen olursa birlikte gidebiliriz oraya tekrar :D

Adsız dedi ki...

Daynight, daha önce bende gittim ofislerine. Bildiğim kadarı ile o şirketin aylık 300 bin tl kadar cirosu var. nette bir çok alanda faaliyet gösteriyorlar. 2 bin tl onlar için ciddi bir rakam değildir diye düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

bende basteklifi mağdurlarından biriyim ve enayi yerine konulmak cok dokundu bugun 24 mart ve ben aldıgım urunun odemesını 10 hazıranda yaptım.. aslında mahkemeye verıp alabılırız paramızı ama yargıyla ılgılı bır konuya bulastınmı pişman edıyorlar adamı.. bızde malesef pasıf kalıyoruz...

Unknown dedi ki...

bende basteklifi mağdurlarından biriyim ve enayi yerine konulmak cok dokundu bugun 24 mart ve ben aldıgım urunun odemesını 10 hazıranda yaptım.. aslında mahkemeye verıp alabılırız paramızı ama yargıyla ılgılı bır konuya bulastınmı pişman edıyorlar adamı.. bızde malesef pasıf kalıyoruz...

Adsız dedi ki...

basteklifinden üye olupda mağdur olmayan varmı benim kazandığım mallar gelmedi para verip satın aldığım mallarda tabii üstelik burda arkadaşların bahsettiği şekilde alavere dalavereler de çok oldu binlerce teklifimiz kayboldu 21 yüzyılın en büyük sahtekarlık olayı ile karşı karşıyayız bunlar için yetkililer hiçbir tedbir almıyor.Allah sonumuzu hayrettin

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/pages/Anti-Vardali/204583002972517

herkes bir mağduriyetini yazsın.