Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

12 Ekim 2009 Pazartesi

R10 yoneticilerinin ve saksakci uyelerin kufurlu yorumlari

Sizlerden iyi kötü onlarca yorum geliyor büyük kısmı açtığımız konulara bir kısmıda mail olarak geliyor.

Biz baştan beri edepli tavrımızı korurken kimsenin anasına bacısına yada şahsına küfür etmediğimiz halde r10 yöneticilerinin bazıları ve bazı yönetim yalakası şakşakçı üyeler ne anamızı ne bacımızı bırakıyor ettiği küfürlerle.

Biz tüm bunlara rağmen edepli tavrımızı sürdürüp r10 da aile terbiyesiz almamış 3-5 çocuğun ettiği ağır küfürlere karşılık vermiyoruz. Bizde küfür edersek bu platformun hiçbir amacı kalmaz ciddiyetini yitirir. Biliyoruzki bize küfür eden üyelerin bir kısmı bu blogun sıkı takipçisi ama olurda işte yorum onaylanır r10 da prim yaparım yöneticilerin gözüne girerim belki yönetici yaparlar diye tüm bu uğraş.

Yorum olarak ettiği ağır küfürlerle tRn ufaklığını, haymac artistini (beni bulacakmış gel bul) burdan selamlıyoruz sürekli ensenizdeyiz en ufak hatanızda sizi rezil etmek için. Mert diye bir dallama var ilk başlarda olumlu yorumlar yazıyordu hakkımızda destekliyordu bir anda ne olduysa onunda ağzı bozuldu.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

mert dediğin webengineer ise salla ya çocuğun biri. r10da mod olmak için bir yerini bile verir.

Adsız dedi ki...

Ha o mert webengineer sanırım aynen salla bücürün teki 14 yaşında mod olmak için yalakalık yapan çocuk işte :D:P

Adsız dedi ki...

Webengineer dallamasını tanırım 15 yaşında çocuk işte boş boş post kasan labidu abisini dinleyen seo yapmayı ögrenmiş ( daha çocuk yapamaz ama :)) her açılan wm forumuna moderatör olup hawa atan bir salak işte.::

Adsız dedi ki...

o herşeyini verir :)

Adsız dedi ki...

HAHAHA WEBENGİNNERR DAHA ADAM OLAMAMIŞ BİR WELED WEBENGİNEER OLMUŞ UTANMASA MODLUK İÇİN LABİDUYU BİLE YER O VALLA * HER WM FORUMUNA MOD OLUYOR KENDİNİ BİR BOK SANIYOR HALBUKİ DÜN BOKTU VELEK :d

Sosyal. dedi ki...

WebEngineer'e laf edenler delikanlı gibi nicklerini söylerse , webengineer onları ziyarete gidicek. Ama yok götleri tutuşur onlar yemez dimi elelamin bebeleri sizi. Ben mod olmak için kimseye yalvarmam , modlukta istemem özürlü , asosyaller bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Erkekseniz bu yorum yazanlar r10 da pm atar.
Hadi bakalım Alayına GİDER !
Bu kadar iddaalıyım ama yok ki sizde o erkeklik.

Adsız dedi ki...

Mert'e laf yok!

Adsız dedi ki...

bu gün bizde r10 dan küfür yedik şakşakacıları bizi banladı böyle rezalet yok sıtkı çakmak dolandırıcıdır.

Adsız dedi ki...

pühahaha webenginner adam olmuş sizi dövecekmiş la sen daha büyüde gel ufak cücük !

Adsız dedi ki...

Bhu webengineer denen götü kalkık adam mod olmak için herşeyini verir kelimesi bile az gelir ZUZUZHAHA

Bu her foruma yok mod oluyor yok admin oluyor işte ne yaparsın bir adam asosyal olursa üstüne üstlük götüde kalkmış olursa böyle olur.Birde seo yapıyormuş ulen gerizekalı neyin seosunu yapıyorsun görende seocu sanar bu veledi birşeyden anlamayan veledin tekidir.LABİDUYA biraz daha yalakalık çeksin ama yağcılarda insin abartmasın :D:D:d:D:D

Seo yapıyor 1-2 kişinin şakşakçısı işte.Site içi full optimizasyon 20 liraymış.20 lirayı bir dilenceye versem daha karlı çıkarım adam olduda kalktı bir tarafı.Önceden iyiydi bu çocuk sonradan neler oldu neler bitti anlamak zor işte bu bir birbaktım götü kalktı :D

Bu mert miydi neydi ismini bilmiyorum artık herneyse

Adsız dedi ki...

webenginner büyüdünmü sen yoksa xD

mod olmak kendini yırtıyosun xD

Adsız dedi ki...

Bu tRn'ında bir tarafı kalktı.Önceden böyle değildi her mod olanın bir tarafı kalkıyor tRn'a da öyle oldu galiba.

Adsız dedi ki...

Bu webencinyır mod olmak için baya bir yalakalık yapmıştı.Ama olmadı tabi labidu'ya da toz kondurmuyordu baya bir yağcıydı.Demekki yağ ile olmuyor ilk önce büyüsün sonra gelsin.Daha 15 yaşında götü kalktı dangalakın.

Adsız dedi ki...

beyler bu webenginerin diğer adıda avareldir unutmayın avarel :D