Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

21 Temmuz 2009 Salı

Sonunda amaca ulasildi - Cikarci labidu postalandi

Evet uzun bir süredir labidu ve hatalı yönetiminin eleştirip durduk çoğu zaman yuhalandık, tepki aldık, küfür yedik tabi bu onursuz davranışları gösterenler kimler tahmin edin ? Labidu ve yanındaki elemanları haaaaa bu arada bunların arasında casey konu açıp labiduyu gönderelimmi dediğinde evet gitsin labidu forumun içine etti çok haksız yönetiyor diyenlerde vardı.

Casey konusu bardağı taşırdı ve radmin olaya el attı tüm modların yetkisi alındı ancak sitemizi takip edenler bizim tüm modlara karşı olmadığımızı işini iyi yapan dürüst modlarıda desteklediğimizi bilirler. Şimdi kısaca modları inceleyelim.

abacus ==== Yetkisi en başta alınması gerekenlerden biriydi. Foruma uğramaz olmuştu ancak gelip reklamını yapıp müşteri toplayıp millete ahkam kesip bizim servislerimiz bir numara diyip aksini söyleyenleri banlayıp gidiyordu.

Asi ==== Bu adamın hangi vasıfla mod olduğu halen bilinmiyor. Ara sıra konulara müdahale ettiği görülüyor ama r10 gibi yoğun bir yerde yeterli değil. Birde link değişimi bölümünde paso link değişimi konulardan link değişimi yapıyor onu biliyoruz.

Truelove ==== Maalesef bu üye eski bir üye ancak modluk için yeterli değil çünkü ağır kalıyor ve yetişemiyor hiçbir konuya labidunun arkadaşı diye yetki verilmiş işte.

felek28 ==== Bu ufaklıkları herkes pohpohluyor ancak bu adamların modlukla yakından uzaktan alakaları yok hatta online süreleri bile düşük ama bizim halkımız bilinçsiz ve saf olduktan sonra böyle ufaklıkları başımıza çıkarırlar. Birde konularda teşekkür etmişler ulan gerizekalılar siteminiz kime ? R10 a ne hayrınız dokundu. bu ikizlerin ikisinin kafasınıda birbirine vurmak lazım ukala artistler.

Sabri ==== Bu adama birşey diyemeyiz çünkü belkide labişin seçtiği tek tük iyi modlardan biri. kimseyle tartışmaya girmeyen elinden geldiğince forumla ilgilenen biri.

Kalyoncu ==== İşte bir link değişimi bölümü bağımlısı daha o bölümlere kitleyeceksin bunları orda kalsınlar başka yaralı parmağa işemeyen sözde modlardan. Konu kitlemişsede link değişimi bölümünde kitlediği konulardır.

Trn ===== işte bir işe yaramaz daha allah aşkına hangi amaçla mod oldun sen ne işe yararsın kimsin nesin ? Bilen yok tek bilinen labidunun arkadaşı olduğu.

Dekan ==== Dekanda iyi adamdır öyle kimseye artistliği falan yoktur ama gerçekten son zamanlarda forumla ilgisi sıfır. ufak bazı üyeler yağcılık için dekan forumda en iyi moderatör diye atıp tutuyorlar yazık yazık.

Snare ===== bu arkadaşta sabri gibi iyi adamdır bir yanlışını görmemişsinizdir.

Hititajans ==== Zaten hemen alttaki mesajda ne haltlar yediği ortada başka söze gerek yok. Maalesef reportlara iyi bakıyor diye bir insan mod olarak kalamaz.

Mois ===== Link değişimi müdavimlerinden sadece link değişimi yapar başka hiçbi halta yaramaz.

EmirX ===== Bu adam adtechte çalışıyor bu yüzden mod olduğundan adımız gibi eminiz bomboş bir adam.

Ozel === Hukuk konusunda bilgili ancak sadece o bölümde kalmalı. Bu arkadaşın statüsü nedeniyle labidu efendi yağcılık olsun diye mod yaptı.

project2007 ==== Zaten bu adam uzun süredir kategori moduydu o zaman bile foruma doğru düzgün uğramazdı bir anda ne olduysa mod oldu.

Neyse şimdilik aklımıza gelen modlar bunlar devamını yazarız..

Şu anda r10 da tartışmalar devam ediyor aslında tartışma diyemeyizde işte r10 un çok bilmiş üyeleri atıp tutuyor işte şu mod süper bu mod çok iyi labidu süper adamdı hiç haksızlık yapmadı sütten çıkma ak kaşık bile yanında kirli kalır tarzı yorumlar devam ediyor.

http://www.r10.net/forumda/417197-r10-net-yonetimi-fesh-edilme-gerekcesi.html

Yukardaki konuda labidunun yalan dolanları ve yardakçılarının abi sen süpersin r10 kaybetti tarzı saçma yorumları var.

http://www.r10.net/forumda/417158-r10net-yoneticileri.html

Yukardaki bu konuda ise radmin konuyu açmış ortadan kaybolmuş çok bilmiş üyelerde bu mod süperdi bu mod inanılmazdı felek28 muhteşemdi saçmalıklarını sürdürüyor takip edebilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda ne olacak hep beraber göreceğiz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Muhahahah

http://www.r10.net/forumda/417197-r10-net-yonetimi-fesh-edilme-gerekcesi.html

Üstteki linke tıklıyorsun reseller bölümünde bir konu çıkıyor.Labidu senin aklına şaşayım ben..

Artist!