Sizde r10.net'te uğradığınız haksızlıkları yazın yayınlayalım

Haksız yere banlandızmı konunuzmu silindi yönetimin işine gelmeyen bir durumumu ortaya çıkardınız ancak olay hemen kapatıldımı gelin çekinmeden r10.net'te uğradığınız haksızlıkları
antir10net@gmail.com a anlaşılır bir dille edeplice yazın hemen yayınlayalım...

Böylece www.r10.net in gerçek yüzü ve yönetimdeki bir kaç çapulcunu gerçek yüzleri ortaya çıksın

antir10net@gmail.com

23 Temmuz 2009 Perşembe

Küfürbaz moderatör hititajans

Evet ziyaretçilerimizden gelen maillere çok önem veriyoruz. Daha önce hititajansla ilgili sayısız şikayet geldiğini hepimiz biliyoruz. Şikayetlerin geneli hititajansa atılan eksi replerin hititajans tarafından hazmedilmemesi. R10 üyelerinden Serdal Altundal da yine mağdurlardan msn den hititajansın küfürlerine ve hakaretlerine maruz kalmış ama hititajans mod bu küfürlere bir karşılık verirse hititajansın eline koz verir ve hititajans ömür boyu banlar. O yüzden o kadar hakarete sadece tamam (ok) demekle yetinmiş gerçekten dehşet verici bir durum. Karşındaki adam Allah değil sadece torpil ile iş başına gelmiş bir moderatör. Ama insanların ekmeğiyle oynamak çok kolay olduğu için gerektiğinde ana bacı küfür yediğinizde modlardan tamam abi haklısın demekten başka çareniz yok çünkü güç onlarda istediklerini yaparlar.

Gerisini msn loglarından okuyoruz. R10 da konuda açılmış ama birazdan konuyu açan kişi banlanır konuda uçar gider ama bizden kaçmaz.

He bu arada paylaşım ekibi rütbesindeki Okankalo (okank) nunda üyelere çok skibbe diyerek kendi kalitesini ortaya koyduğu mesajlar hemen silindiği için buraya koyamıyoruz ama görenler bilir.

Hititajans msn küfürleri.

5 yorum:

webster dedi ki...

:) Ezikliğinde bu kadarı :) :)

Adsız dedi ki...

bu adamın torpili var torpili daha ne foyaları var da bunun kanıtımız yok.

Adsız dedi ki...

dehşet!

WebEngineer dedi ki...

kendisi zaten yetkilerini çıkarları doğrultusunda kullanıyo

Adsız dedi ki...

Merhaba hititajansın ne adi olduğunu kanıtlayan, satılmışın teki olduğunu gösteren kanıtlar var, alış veriş yaptığı facebook poker chip aldığı gold bir üye sürekli küfür etmesine rağmen ceza almıyor ve hititajansın kendi fotoğrafları var isterseniz paylaşabilirim yayınlayacaksanız bana şu msn adresine mail atın hemen geri dönüş yapacam

haklisinkardes@hotmail.com